1207_نایب_قهرمانی_تیم_چوگان_بانوان_بسپار_شیمی_سپیدان_در_هفته_بیست_و_دوم_لیگ_ملی_چوگان_20250108175300.jpg
اخبار مشاهده خبر

نایب قهرمانی تیم چوگان بانوان بسپار شیمی سپیدان در هفته بیست و دوم لیگ ملی چوگان

1403/10/19

به گزارش واحد ارتباطات و امور بین الملل هلدینگ بسپار شیمی سپیدان؛ هفته بیست و دوم لیگ ملی چوگان با نام جام لوتوس در بخش بانوان به میزبانی مجموعه چوگان و سوارکاری شهدا برگزار و تیم ارتش ج.ا.ایران قهرمان شد.

در این دوره از مسابقات تیم نیروی زمینی ارتش مقام نخست را کسب کرد و تیم های بسپار شیمی سپیدان اصفهان و نیروی دریایی به ترتیب مقام دوم و سوم را از آن خود کردند.

اسب کاترین به مالکیت خانم نازنین احمدی بهترین اسب و مهرناز غیاثوند از تیم نیروی دریایی به عنوان بهترین بازیکن جام انتخاب شدند.

لیگ ملی چوگان ایران در سال ۱۴۰۳ در دو بخش بانوان و آقایان طی بیست و شش هفته برگزار می‌گردد و افزایش تعداد رقابت ها در بخش بانوان و همچنین تلاش بر منظم بودن برگزاری رقابت ها از نکات قابل توجه در لیگ ملی سال جاری نسبت به سال های گذشته است.